Μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, χαρακτηρίζεται ως «χριστιανοφοβικό σκουπίδι» και γίνεται μια διαδικτυακή καμπάνια για να εμποδιστεί η προβολή της, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 260.000 υπογραφές.

Στην ταινία που ανακοινώθηκε τον Απρίλιο με το όνομα «Habit», εκτός από την Τζάκσον πρωταγωνιστούν η Μπέλα Θορν και ο μουσικός Γκάβιν Ρόντσντεϊλ.

Σε μια σύνοψη της πλοκής που παρουσιάζει ο Guardian, η Θορν υποδύεται «ένα κορίτσι που αρέσκεται στα πάρτι και έχει φετίχ τον Ιησού και το οποίο αφού μπλέκει σε μια βίαιη συναλλαγή ναρκωτικών ψάχνει διέξοδο μεταμφιεσμένη ως καλόγρια». Από την πλευρά της, η Πάρις Τζάκσον υποδύεται μια «θρησκευτική φιγούρα» και φοράει «σκουλαρίκι στη μύτη και έναν παραδοσιακό μανδύα».

Στο κείμενο της καμπάνιας επισημαίνεται ότι η κόρη του θρύλου της ποπ θα υποδυθεί τον Χριστό ως «λεσβία», μολονότι δεν υπάρχει καμία τέτοια αναφορά στις πληροφορίες σχετικά με την ταινία.

Η κινηματογραφική δημιουργία χαρακτηρίζεται «βλάσφημη» από τους υπεύθυνους της καμπάνιας, καθώς και ως ένα από τα «χριστιανοφοβικά σκουπίδια που διαδίδονται σήμερα, αλλά με κάποιον τρόπο γίνονται αποδεκτά και επαινούνται από την κοινωνία».

Αυτή είναι η δεύτερη παρόμοια καμπάνια για την ταινία με την προηγούμενη να έχει ξεκινήσει από μια οργάνωση με τίτλο «One Million Moms», η οποία υποστήριζε ότι ήταν «ιερόσυλη», καθώς «γελοιοποιούσε τους πιστούς», που είχε συγκεντρώσει εναντίον της 69.000 υπογραφές.