Μετακινήσεις: Τα εμβόλια «ξεκλειδώνουν» το Πάσχα στο χωριό υπό προϋποθέσεις

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία κατά του περιστατικού που συγκλόνισε, με γιατρό στην Κέρκυρα ο οποίος φέρεται να παρέλυσε μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

«Ένας συνάδελφος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους. Εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε σπίτι του με διάγνωση ψυχογενής δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση, δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ» είπε στο OPEN.

Και συνέχισε: «Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το περιστατικό είναι, σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, ένας εκ των εμβολιασθέντων, είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω καν το όνομά του».

Στην ερώτηση αν καταγγέλλει στημένη παρενέργεια, ο κ. Βασιλακόπουλος απάντησε «μάλιστα».

«Δεν έχουμε πληροφορίες για τέτοια παρενέργεια» είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.