Τη δυσαρέσκεια για τις καταστάσεις που βιώνει στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνης, ενώ άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «πρασίνων», μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης στην κάμερα της NOVA εν όψει του ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αποκάλυψε πολύ σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας με τους ιθύνοντες.

Ταυτόχρονα, ο τεχνικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για να εφαρμόζει το δικό του πλάνο κι όχι αυτό που θέλουν άλλοι.

«Εγώ δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις ιδέες και τις επιλογές των άλλων. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να οδηγείται με σταθερότητα στην εξέλιξη. Το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες πάνω σε αυτό που λέω, δεν μπορώ να το προδικάσω.

Αυτό θα το δείξει ο χρόνος», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, ενώ αρνήθηκε να πει ότι η διαφωνία του είναι σε προσωπικό επίπεδο με τον Τσάβι Ρόκα.