Κατερίνα Καινούργιου: Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη στην Μαρία Μπακοδήμου (vid)

Τα σχόλια που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για την Μαρία Μπακοδήμου μετά το μηδέν που είχε δώσει στην Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US, στεναχώρησαν αρκετά όπως φαίνεται την κριτή του μουσικού show.

Μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πει δυο λόγια και να ζητήσει συγγνώμη από την Μαρία Μπακοδήμου.

«Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα στεναχωρήθηκα με την κριτική στην κυρία Μάρα που την αγαπάω πάρα πολύ και μέσα από την εκπομπή μου ίσως ήμουν λίγο σκληρή με τη Μαρία χωρίς να πω το όνομά της, το υπονόησα. Με είχε πιάσει ο Νίκος να μου πει ότι στεναχωρήθηκε και η Μαρία με πολύ γλυκό τρόπο μου είπε «Με στεναχώρησες με αυτό που είπες την περασμένη εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να έχεις κάτι μαζί μου. Ένιωσα αδικημένη και στεναχωρήθηκα από το σπίτι μου».

Ειλικρινά να πω ένα συγγνώμη και παρόλο που ήμασταν μαζί μετά πήγαμε και στα μπουζούκια με την Μαρία περάσαμε τέλεια, όμως ένιωσα ότι την αδίκησα πραγματικά βλέποντας ξανά το βίντεο. Το έκανα με την καρδιά μου για την κυρία Μάρα, αλλά ίσως να ήμουν λίγο άδικη με τη Μαρία. Αυτό και το κλείνω εδώ. Και την ευχαριστώ πολύ γιατί μου μίλησε με τόσο ωραίο τρόπο, και δεν έκανε κάποια ανάρτηση ούτε πήρε τον Κοκλώνη να πει «γιατί η Καινούργιου τα είπε αυτά» γιατί άλλοι τα κάνουν», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.