Κατερίνα Λέχου: Περνάω σε ηλικιακή ομάδα ρόλων που δεν έχει ζήτηση (vid)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε στα διαφορετικά κριτήρια που ισχύουν κοινωνικά για έναν άνδρα, αλλά και για μία γυναίκα μέσης ηλικίας.

Για το φαινόμενο, το οποίο ταλανίζει χρόνια την βιομηχανία του Χόλιγουντ και δεν είναι άλλο από τα κοινωνικά κριτήρια, κάτι το οποίο τους τελευταίους μήνες πάει να αλλάξει με τις αποκαλύψεις, για τις κακοποιήσεις γυναικών, τα οποία ισχύουν για έναν άντρα μεγάλης ηλικίας, αλλά και για μια γυναίκα μέσης ηλικίας αναφέρθηκε η Κατερίνα Λέχου.

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε εξέφρασε τον προβληματισμό της, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως απαιτούνται ριζικές τομές. Η ίδια μιλώντας στην «Φωλιά των ΚουΚου» ανέφερε πως «αντιλαμβάνομαι ότι περνάω σε μια ηλικιακή ομάδα ρόλων που δεν έχει τρομερή ζήτηση. Βλέπεις ότι οι γυναίκες από μια ηλικία και μετά έχουν μειωμένες προσφορές όσον αφορά τους ρόλους. Είναι κοινωνικό φαινόμενο. Ο άντρας στα 55, στα 65, στα 75 παντρεύεται, κάνει παιδιά, είναι επιτυχημένος, είναι κανονικός. Μια γυναίκα μετά τα 55 θεωρείται ότι πνέει τα λοίσθια».