Ο Μαρκ Τζέικομπς πιστεύει ότι ο καθένας είναι τέλειος έτσι όπως είναι. Ο 57χρονος σχεδιαστής μόδας κυκλοφόρησε ένα νέο άρωμα την περασμένη εβδομάδα και ελπίζει ότι θα εμπνεύσει τους ανθρώπους, ώστε να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το άρωμα ονομάζεται «Perfect Marc Jacobs» – περιέχει νότες από ραβέντι και νάρκισσο, καθώς και μια νότα από γάλα αμυγδάλου, ενώ η βάση του μυρίζει κέδρο και κασμίρι- και το εμπνεύστηκε από ένα πολύ προσωπικό μήνυμα που φέρει στον καρπό του από το 200, μετά από την έξοδό του από κέντρο αποτοξίνωσης.

«Έχω ένα τατουάζ στον καρπό που γράφει Perfect για να μου το θυμίζει όποτε κοιτάζω τον εαυτό μου και εύχομαι να μπορούσα να είμαι πιο δυνατός κατά κάποιον τρόπο ή καλύτερα με αυτό το πράγμα, να μπορούσα να πω απλά όχι, τώρα είμαι ακριβώς έτσι όπως πρέπει να είμαι» αναφέρει ο σχεδιαστής σε δελτίο Τύπου.

Marc Jacobs' Perfect fragrance was inspired by his post-rehab tattoo

«Το νέο μου άρωμα το εμπνεύστηκα από την πεποίθησή μου ότι όλοι είμαστε τέλειοι έτσι όπως είμαστε, το οποίο εκφράζεται και στην καμπάνια μου μέσα από τα καταπληκτικά μέλη του καστ».

Perfect Marc Jacobs Eau de Parfum | NEW & Exclusive Fragrance July ...

Στη διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση του αρώματος ο Τζέικομπς επέλεξε 15 μοντέλα, νέα και καταξιωμένα.

Marc Jacobs Perfect ~ New Fragrances
marc jacobs perfect
marc jacobs perfect