Κάτια Ταραμπάνκο: Η πρώτη ανάρτηση στο Ιnstagram μετά την αποχώρηση από το Survivor

H Kάτια Ταραμπάνκο είναι με διαφορά η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του φετινού Survivor. To έντονο ταπεραμέντο της, η εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά και οι εξαιρετικές αθλητικές της επιδόσης, την έκαναν σύντομα να είναι η αγαπημένη παίκτρια του τηλεοπτικού κοινού.

Κάτι που δεν έγινε και με τους συμπαίκτες της, οι οποίοι δε έχαναν ευκαιρία να την κατηγορούν ότι παίζει ατομικά και ότι είναι υπερβολικά ανταγωνιστική σε σημείο που να κοιτάει μόνο τον ευατό της και όχι την ομάδα.

Η αδυναμία της λοιπόν να συνεργαστεί και να γίνει αποδεχθεί από τους συμπαίκτες της αλλά και κάποια προβλήματα υγείας που βγήκαν στην επιφάνεια από την συνεχόμενη ασιτία, την οδήγησαν στο νοσοκομείο και εν τέλει στην οριστική της αποχώρηση.

Η Κάτια αφού έκατσε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, άνοιξε τα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το αεροπλάνο, καθώς φαίνεται ότι επιστρέφει στην Ελλάδα.Κοινοποίησε λοιπόν πριν λίγες ώρες ένα βίντεο από το παράθυρο του αεροσκάφους, κατά τη νυχτερινή προσγείωσή της στην Αθήνα, γράφοντας απλά «Home».