Σχολιάζοντας την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, για τον Προϋπολογισμό 2020, ο Υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, τόνισε ότι οι δηλώσεις του κ.Γεωργιάδη είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πολιτική είναι μετρήσιμο μέγεθος», σύμφωνα με την προ μηνών δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη.

Η ποσοτική και ποιοτική μέτρηση της έως τώρα παρουσίας του στο υπουργείο συμπυκνώνεται στη διαπίστωση ότι οι δηλώσεις του είναι πολύ πιο εντυπωσιακές από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του.

Την ίδια στιγμή που, κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού, ξεχνά να αναφερθεί στη μικρή απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ και τις χαμηλές δημόσιες επενδύσεις, δε διστάζει να διατυμπανίζει ως κύριες επενδύσεις για το 2020 τις δύο ιδιωτικοποιήσεις που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα που, δυστυχώς, δεν κινείται τίποτα ακόμα στο Ελληνικό, ο ίδιος δηλώνει ότι θα μπουν οι μπουλντόζες το 2020, ενώ στις προγραμματικές δηλώσεις διαβεβαίωνε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2019.

Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι η Νέα Δημοκρατία εννοεί κάθε λέξη της φιλοαναπτυξιακής της ατζέντας, αυτά είχε στο μυαλό του άραγε;»