Κι όμως... Δύο μέλισσες συνεργάζονται για να σηκώσουν καπάκι αναψυκτικού - Τρομερό βίντεο

Ένα τρομερό περιστατικό απαθανάτισε ο φακός. Δύο μέλισσες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να σηκώσουν το καπάκι ενός μπουκαλιού πορτοκαλάδας Fanta. To τρομερό αυτό βίντεο τραβήχτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενώ διακρίνονται η μία μέλισσα από τη μία μεριά του μπουκαλιού και η άλλη από την άλλη, να χρησιμοποιούν τα πόδια τους για να αφαιρέσουν το καπάκι από αυτό.

Μερικά λεπτά αργότερα, οι μέλισσες πέτυχαν αυτό που ήθελαν, με το καπάκι του αναψυκτικού να εκσφενδονίζεται στο πάτωμα. Η κοπέλα που δημοσίευσε το βίντεο είπε χαριτολογώντας ότι οι μέλισσες… της έκλεψαν το αναψυκτικό, ενόσω έκανε το διάλειμμά της από τη δουλειά.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Αρκετοί χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι απόρησαν για το πώς είναι δυνατόν δύο μικροσκοπικά πλάσματα να πέτυχαν κάτι τέτοιο.

Ένας χρήστης είπε: «Η Fanta μπορεί πλέον να τις προσλάβει και να τους κόψει και μισθό». Πάντως, οι μέλισσες φημίζονται για την εργατικότητά τους, ενώ πολλά πανεπιστήμια ανά τον κόσμο έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς μελέτες, σχετικά με το πώς συνεργάζονται και καταφέρνουν σπουδαία για τις διαστάσεις τους πράγματα.

The two honeybees join forces in order to open a bottle of Fanta in São Paulo, Brazil
The bees position themselves on either side of the lip
The bees lift the top off the bottle