Έπειτα από την απολογία του, ο αστυνομικός που σκότωσε έξω από σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά τη σύζυγό του και μία φίλη της κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγός του τού δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία με τα δύο παιδιά τους (ηλικίας 5 και 8 ετών).

Από τη μεριά των συνηγόρων του, Απόστολο Λύτρα και Γεώργιο Κριεμάδη, υποβλήθηκε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, ο οποίος επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, ο αστυνομικός αρνήθηκε ότι η δολοφονία της πρώην συζύγου του και της φίλης της ήταν προσχεδιασμένη. Μάλιστα, δήλωσε ότι μετάνιωσε και ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι ήθελε να συζητήσουν για τα παιδιά τους, τα οποία έπρεπε να πάρει την επόμενη ημέρα. Η σύζυγός του, ωστόσο, τα είχε στείλει στη Θήβα στους γονείς της.

Ο δράστης υποστήριξε ότι η σύζυγός του του είπε: «Θα κάνω ό,τι θέλω», προτού συμπληρώσει: «Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα».

Αναφορικά με τη δολοφονία της φίλης της συζύγου του, ο αστυνομικός φέρεται να δήλωσε ότι δεν τη γνώριζε και πως την είχε δει μία φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του.