Η οικογένεια Καρντάσιανς έγινε διάσημη στα πέρατα της γης από μια πορνοταινία.

Αυτή που γύρισε το 2003 η ωραία της γνωστής οικογενείας, Κιμ, με τον τότε σύντροφο της, Ray J, και η οποία διέρρευσε 4 χρόνια αργότερα αλλάζοντας τα πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς στον αμερικανικό χώρο του θεάματος και όχι μόνο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα στη μικρή οθόνη προβλήθηκε για πρώτη φορά το ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», το οποίο και ξεκίνησε με τη φράση της Κιμ «σας μισώ όλους!».

Έκτοτε οι προκλητικές δηλώσεις και selfies από τα χυμώδη κορμιά τους έδωσαν και πήραν, οι αδελφές ερωτεύτηκαν, χώρισαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν ξανά, βιώνοντας δράματα, απιστίες, ξυλοδαρμούς και φυσικά πολλές πλαστικές επεμβάσεις που τις ανέδειξαν στην οικογένεια που όλοι αγαπούσαν να μισούν και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Μετά τον θετό πατέρα Μπρους Τζένερ που έγινε γυναίκα υπό το όνομα Κέιτλιν Τζένερ και τη μάνα δράκαινα Κρις Καρντάσιαν – Τζένερ, που δείχνει σε όλους όσους ενδιαφέρονται πως μπορούν να γεννιούνται από τις στάχτες τους ξανά και ξανά, οι κόρες, Κόρτνεϊ, Κιμ, Κλόε, οι μικρότερες Κένταλ και Κάιλι και ο γιος Ρομπ, που δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει τη δημοφιλία των υπολοίπων, το έριξαν στις επιχειρήσεις.

Και όπως αποδείχτηκε, αφού κατάφεραν να βγάλουν χρήματα προωθώντας το απόλυτο τίποτα, θησαύρισαν πουλώντας ρούχα και χτίζοντας αυτοκρατορίες με καλλυντικά. Κάποιος θα έλεγε πως ότι πιάνουν γίνεται χρυσός. Φυσικά και ναι, απλά δεν πρέπει να υποτιμάται το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες της οικογένειας, πλην της Κένταλ με την ξεχωριστή αριστοκρατική ομορφιά που είναι ήδη μοντέλο πρώτης γραμμής, έχουν δαιμόνια, επιχειρηματικά μυαλά.

Σήμερα ανακοινώθηκε το τέλος του ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians και η οικογένεια θα ζήσει χωρίς κάμερες για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε “αντίο” στο Keeping Up With the Kardashians. Χωρίς το “Keeping Up With the Kardashians” δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα. Είμαι απίστευτα ευγνώμων σε όσους παρακολούθησαν και υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε αυτούς που είμαστε και είμαι υπόχρεη σε όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να πάρει μορφή η καριέρα μας και να αλλάξει η ζωή μας για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κιμ και σύζυγος (ακόμη) του πρώην προεδρικού υποψηφίου Κάνιε Γουσετ σε ανάρτηση της στο Instagram.