Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στην Κινέτα | 1364269

21:00 Αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στην Κινέτα.

Στις 20:40 τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Άνοιξε μετά τις 15:00 η Εθνική Οδός στην Κινέτα αλλά η κυκλοφορία από το 60o μέχρι το 65ο χιλιόμετρο διεξάγεται εκατέρωθεν μόνο από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά περίπου 4 χιλιομέτρων στη κατεύθυνση προς Κόρινθο και 2,5 χιλιομέτρων στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού δεν εισπράττονται διόδια.

Εξάλλου μέχρι της 16.30 το απόγευμα δεν είχε ανοίξει η παλιά Εθνική που είχε κλείσει και αυτή τα ξημερώματα λογά της συγκέντρωσης φερτών υλικών που κατέβηκαν από το Βουνό πάνω από την Κινέτα.

Επιπλέον, με πλοία κλειστού τύπου, διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Από το λιμάνι της Ραφήνας το δρομολόγιο για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 ενώ στις 17:30 για Μαρμάρι. Από τις 17:00 θα εκτελούνται και τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα.