Κλειστή θα είναι, από σήμερα (10 Ιουνίου) και για περίπου μια εβδομάδα, η Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισάμου στο τμήμα από Κάτω Σταλό έως και την περιοχή της Αγίας Μαρίνας και σε μήκος 1200 μέτρων.

Στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα πραγματοποιούνται από το πρωί εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτικού τάπητα που είχε υποστεί φθορές.

Όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων που έχει την ευθύνη υλοποίησης του έργου σε όλη τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ενώ ενημερωτική σήμανση έχει τοποθετηθεί τόσο επί του Β.Ο.Α.Κ. στους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά, όσο και επί της Π.Ε.Ο. Χανίων-Κισσάμου.

Στο σημείο των έργων κατά την διάρκεια των εργασιών θα διέρχονται κανονικά, σε περίπτωση που χρειαστεί, τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων στην ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση τόσο των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, όσο και των οδηγών για τις οχλήσεις που θα υπάρξουν το αντίστοιχο διάστημα, όμως όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, «για λόγους ασφαλείας, επιβάλλεται η τήρηση της σχετικής απαγόρευσης και ρύθμισης της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ