Σοκ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν 59χρονο μέσα στο σπίτι του (pics-vid)

Συνολικά 7 ανήλικες αφορά η υπόθεση στον Κολωνό, για το συμβάν με τις μαχαιριές που καταγράφηκε χθες το βράδυ. Δύο από τα κορίτσια μαχαιρώθηκαν, ενώ η αστυνομία έχει κάνει τρεις συλλήψεις.

Οι ανήλικες που συνελήφθησαν πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν άρχισε όταν πριν μερικές ημέρες είχε υπάρξει ένας καυγάς ανάμεσα στην παρέα τους και στην παρέα των άλλων ανήλικων κοριτσιών με ηλικίες 15 και 16 ετών.

Χθες, η μία από τις συλληφθείσες κάλεσε στο τηλέφωνο ένα κορίτσι από την άλλη παρέα, προκειμένου να συναντηθούν και να λύσουν την παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το ραντεβού έγινε στον Κολωνό στη συμβολή των οδών Διστόμου και Τριπόλεως και προκλήθηκε αναστάτωση, τη στιγμή που η ανήλικη έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε μια από τις άλλες ανήλικες της άλλης παρέας.

Τα αίτια της συμπλοκής ερευνώνται από αστυνομικούς του τμήματος ανηλίκων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μια από τις κοπέλες που έχουν συλληφθεί είχε συνάψει σχέση με το αγόρι μιας κοπέλας από την άλλη παρέα με την οποία είχε χωρίσει.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας, περί όπλων και συμπλοκή για την ανήλικη που επιτέθηκε με το μαχαίρι και συμπλοκή για τις άλλες δυο.