Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόντος κατεδαφίζει τα ταμπού - Αποθέωση στο Twitter

Η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου και ο κόσμος την καλωσόρισε με ενθουσιασμό.

Το μεταφυσικό δράμα, με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ήδη έβαλε το τηλεοπτικό κοινό σε σκέψεις, αφού το πρώτο επεισόδιο δημιούργησε περισσότερες απορίες από όσες έλυσε.

Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει κάτι κακό, αφού η αγωνία είναι μεγάλη για τα επόμενα επεισόδια ώστε να δούμε πώς μπλέκεται η πραγματική ζωή με το μεταφυσικό ή ό,τι βλέπει στα όνειρά του ο μικρός Γιώργος.

Αυτό που δημιούργησε περισσότερο αίσθηση από όλα ήταν ο Ντόντος, ο χαρακτήρας που υποδύεται με μαεστρία ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης. Ο νεαρός δεν έχει σπουδάσει ηθοποιία, όμως η ερμηνεία του ως το παιδί με το σπάνιο χάρισμα, γνώρισε την αποθέωση στο Twitter.

Υπήρξαν και σχόλια που θυμήθηκαν την τοποθέτηση του Στάθη Λιβαθινού για τους ηθοποιούς ΑΜΕΑ, για την οποία είχε κάνει καταγγελία και η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι ο Ντόντος σπάει τα ταμπού και ο χαρακτήρας του αποτελεί πρωτοπορία για την ελληνική τηλεόραση. Για αυτό και τα παρακάτω σχόλια είναι εγκωμιαστικά: