Οι κωμικοί Jason Selvig και Davram Stiefler, γνωστοί και ως The Good Liars, γέμισαν τη Νέα Υόρκη με αφίσες κατά της Ιβάνκα Τραμπ, στις οποίες την χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητη».

Στις αφίσες οι κωμικοί περιγράφουν την κόρη και σύμβουλο του Αμερικανού Προέδρου ως μία περσόνα με «ψευτοσίκ»  προφορά και «νεκρό βλέμμα».   Οι αφίσες έχουν τοιχοκολληθεί στο Μανχάταν, καθώς ο πατέρας της Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο.   Στα «χαρακτηριστικά» της Ιβάνκα και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ ο οποίος αναφέρεται ως «Slenderman», ο φανταστικός supernatural κακοποιός.   Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Τραμπ και τον Κούσνερνα μην επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη αλλά να μετακομίζουν στο Νιου Τζέρσεϋ ή στη Φλόριντα, όπως αναφέρουν οι The New York Times.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά μετά την ήττα του Τραμπ, που οι δύο κωμικοί τα βάζουν με την πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ.   Πριν από λίγες ημέρες ενημέρωσαν μέσω Twitter ότι αγόρασαν το domain DonaldTrump2024 προκειμένου να προλάβουν τον Αμερικανό πρόεδρο, που ενδεχομένως θα ήθελε να ξαναβάλει υποψηφιότητα για τις επόμενες προεδρικές εκλογές.   «Έχουμε το domain DonaldJTrump2024.com», έγραψαν στο Twitter οι κωμικοί, γνωστοί ως The Good Liars, αναρτώντας και σχετικό βίντεο, που το αποδεικνύει.

Comments are closed.