Η 32χρονη κόρη του δικηγόρου Ρούντι Τζουλιάνι,  Καρολάιν, εξομολογήθηκε, σε εκτενές της άρθρο  στο περιοδικό Vanity Fair, όλους τους λόγους για τους οποίους «λατρεύει το τρίο».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζουλιάνι υπήρξε προσωπικός δικηγόρος και σύμβουλος του Τραμπ, καθώς και δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Αρθρογραφώντας στο γνωστό γυναικείο περιοδικό, η κόρη του ανέλυσε, με αρκετά ποιητική διάθεση, τις επιλογές που ακολουθεί τον τελευταίο καιρό στην προσωπική της ζωή.

Η Καρολάιν αναφέρει πως για πολλά χρόνια διατηρούσε μονογαμικές σχέσεις με άνδρες, οι οποίες σχέσεις μπορεί να διέπονταν από αγάπη και σεβασμό, αλλά δεν κάλυπταν ερωτικά την «άγρια παραξενιά» της.

Για να βρει την σπίθα που έλειπε από την ερωτική της ζωή, η Καρολάιν αποφάσισε να κάνει μια από τις φαντασιώσεις της πραγματικότητα και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γνωριμιών, μέσω της οποίας έρχονται σε επαφή ζευγάρια που θέλουν να δοκιμάσουν τρίο με single γυναίκες.

Η νεαρή γυναίκα σχολιάζει  ότι , ήδη από τις πρώτες συνομιλίες που είχε με τα ζευγάρια, ένιωσε πως βρισκόταν στο κατάλληλο περιβάλλον, ένα περιβάλλον «ριζοσπαστικής ανοιχτομυαλιάς», όπως το χαρακτηρίζει.

Στην συνέχεια του άρθρου της, η Καρολάιν περιγράφει με λεπτομέρεια μια από τις πιο αξιοσημείωτες συναντήσεις της με ένα από τα ζευγάρια με τα οποία έκανε σεξ, ξεκαθαρίζοντας πως  το σεξ δεν ήταν το αποτέλεσμα όλων των γνωριμιών της.

Το εν λόγω ζευγάρι, στο οποίο η συγγραφέας δίνει  τα κωδικά ονόματα «Όλιβερ» και «Ιζαμπέλλα», την έκανε να νιώσει άνετα και της προσέφερε οπτικές  που μέχρι τότε δεν είχε εξερευνήσει σε καμιά άλλη σχέση της, όπως λέει.

«Ένιωθα ότι έπαιρνα την αγάπη και των δυο, γινόμουν αποδέκτης όλης της αγάπης που είχαν ο ένας για τον άλλο. Όταν έκανα σεξ με τον Όλιβερ, ένιωθα πως μου έδινε, στην πραγματικότητα, όλη την αγάπη που είχε για την Ιζαμπέλλα», εξομολογείται.

Η Καρολάιν εξηγεί το πόσο συναρπαστικές ήταν ακόμη και οι συνομιλίες της με το ζευγάρι, καθώς, σε αντίθεση με ένα τυπικό ραντεβού, είχε να αντιμετωπίσει 2 άτομα αντί για ένα.

«Τα παραδοσιακά ραντεβού είναι σαν το πινγκ-πονγκ, με συνεχή ανταλλαγή ερωταπαντήσεων μεταξύ των δύο ατόμων. Μετά από ένα σημείο της ζωής μου, ένιωθα ότι είχα μπει στον αυτόματο πιλότο, όταν πήγαινα στο πρώτο μου ραντεβού με κάποιον. Με τα ζευγάρια, τα ραντεβού μου θύμιζαν πιο πολύ βόλεϊ χωρίς δίχτυ. Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω. Να ρωτήσω κάτι αυτήν; Να ρωτήσω αυτόν; Πότε να παίξω με τα μαλλιά μου; Πότε να ανοιγοκλείσω τις βλεφαρίδες μου;», θυμάται ενθουσιασμένη η Καρολάιν.

Παρόλα αυτά, η Καρολάιν δηλώνει πως μακροπρόθεσμα θα ήθελε να εισέλθει σε μια σταθερή σχέση με κάποιον επίσης ανοιχτόμυαλο άνδρα και- γιατί όχι;- να βρεθεί από την άλλη μεριά του γηπέδου, προσκαλώντας στην σχέση της μια δεύτερη γυναίκα.

Σχετικά με τους πιθανούς επικριτές που ανησυχούν για τον αυτοσεβασμό της, η Καρολάιν δίνει «πληρωμένη» απάντηση: Εφόσον υπάρχει συναίνεση, ο αυτοσεβασμός δεν υπονομεύεται από την συμμετοχή σε ένα τρίο. Στο κάτω-κάτω, θυμάται και η ίδια πολλά ραντεβού της με άντρες που προσέβαλλαν  την αξιοπρέπειά της  και φυσικά τους ξαπόστειλε.

Όσον αφορά τον διάσημο πατέρα της, δε γνωρίζουμε ακόμα ποιες είναι οι σκέψεις  του πάνω στο ζήτημα, αν και λογικά θα έχει ήδη ενημερωθεί για το αποκαλυπτικό αυτό κείμενο.