«Θύμα» του κορωνοϊού «έπεσε» και η ψυχαγωγία, δεδομένου ότι αρκετά νυχτερινά κέντρα έκλεισαν για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ήδη ρολά κατέβασε το κέντρο «Ιερά Οδός» με το σχήμα «Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος και Έλλη Κοκκίνου», ενώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα του σχήματος «Πάολα, Νίκος Κουρκούλης» στο «Teatro».

Το «Estate» με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Στέλιο Ρόκκο και το «Box Athens» με τις MEΛΙSSES και την Τάμτα έχουν επίσης κλείσει.

Δεν θα πραγματοποιηθούν εμφανίσεις του σχήματος «Καίτη Γαρμπή-Γιώργος Σαμπάνης» στο «Έναστρον», όπως επίσης του Τόλη Βοσκόπουλου στο «Baraonda» και του Διονύση Σαββόπουλο στο «Άλσος». 

Για τουλάχιστον μια εβδομάδα αναβλήθηκαν και οι εμφανίσεις της και Άννας Βίσση στο «Hotel Eρμού».

View this post on Instagram

😷👍🙏❤️

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Το Θέατρο Τέχνης πρωτοπορεί, αφού ανακοινώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σχεδιασμό δυνατότητας παρακολούθησης των παραστάσεων μέσω διαδικτύου για εκείνους που πρέπει να αποφεύγουν την έκθεση σε εξωτερικούς χώρους.

Επομένως, από την ερχόμενη εβδομάδα οι φίλοι του Θεάτρου Τέχνης, με ένα χαμηλό αντίτιμο, θα έχουν τη δυνατότητα on demand παρακολούθησης των τρεχουσών παραστάσεων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Θεάτρου Τέχνης www.theatro-technis.gr.

Η νέα αυτή δυνατότητα αφορά σε παραστάσεις της σεζόν που παίζονται αυτή τη στιγμή στις δύο σκηνές του και απευθύνονται τόσο στο ενήλικο, όσο και στο εφηβικό και παιδικό κοινό.