Προστατευτικές μάσκες με τα λογότυπα μεγάλων ονομάτων της σύγχρονης μουσικής σκηνής διαθέτει η Bravado, η πτέρυγα εμπορίας του ομίλου Universal Music Group.

Η πρωτοβουλία «We’ve got you covered» ξεκίνησε όταν η εταιρεία άρχισε να διανέμει προστατευτικές μάσκες στο προσωπικό της.

Στη συνέχεια, άρχισε να πωλεί μάσκες στο ευρύ κοινό. Οι μάσκες φέρουν λογότυπα από πολλούς από τους καλλιτέχνες της Universal, των οποίων εμπορικά προϊόντα πωλεί η Bravado.

Μεταξύ αυτών είναι οι Μπίλι Άιλις, Τζάστιν Μπίμπερ, Ρόλινγκ Στόουνς (και ο κατάλογος μεγαλώνει).

Οι μάσκες πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν σε ιδρύματα στήριξης μουσικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των Help Musicians U.K. και MusiCare’s COVID-19 Relief Fund.

We've Got You Covered - face masks

«Είμαι ταπεινά χαρούμενος και ευγνώμων που εργάζομαι με καλλιτέχνες και εταίρους που είναι παθιασμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν αυτούς που το χρειάζονται αυτήν τη χωρίς προηγούμενο περίοδο», τόνισε, σε ανακοίνωση που δόθηκε στο περιοδικό Rolling Stone, o διευθύνων σύμβουλος της Bravado, Mat Vlasic.

«Η πρωτοβουλία θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να εξελίσσεται χάρη στη σκληρή δουλειά όλων εδώ στη Bravado και τη UMG, μαζί με τους καλλιτέχνες μας από όλον τον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ