Αναστάτωση επικρατεί σε δύο εφορίες στην Αττική, καθώς εντοπίστηκαν σε αυτές κρούσματα κορωνοϊού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσουν.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πρόκειται για την εφορία της Κηφισιάς και τη Δ’ ΔΟΥ Αθηνών, στις οποίες δύο εργαζόμενοι που έκαναν το τεστ βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Οι συγκεκριμένες εφορίες θα παραμείνουν σήμερα (11 Σεπτεμβρίου) κλειστές, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διενεργείται ιχνηλάτηση των επαφών των εργαζομένων. Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τόνισε: «Στις δημόσιες υπηρεσίες έχει εδώ και πολλές εβδομάδες, σταλεί οδηγία ότι χρησιμοποιούν τη μάσκα υποχρεωτικά όσοι υπάλληλοι έρχονται σε επαφή με το κοινό.

Οι λογιστές που έρχονται σε επαφή με τους υπαλλήλους τις εφορίας, θα πρέπει να μας πουν αν τηρούνται τα πρωτόκολλα ή όχι. Το δεύτερο στοιχείο είναι τι συμβαίνει όταν εμφανίζεται ένα κρούσμα. Εκεί υπάρχουν επίσης σαφείς οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το τι συμβαίνει σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία ή άλλο χώρο».