Καπραβέλος: Στο 100% η πληρότητα στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Εξιτήριο πήρε η 36χρονη έγκυος από το Ρέθυμνο, η οποία είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν εδώ περίπου έναν μήνα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως είπε στο cretapost ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Τερζάκης «σήμερα το μεσημέρι η 36χρονη θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Την επισκέφθηκα κι εγώ ο ίδιος στην Παθολογική Κλινική που νοσηλεύεται εδώ μία εβδομάδα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό έδωσαν μεγάλη μάχη και την κέρδισαν. Και η ίδια φαίνεται ότι είναι μαχήτρια».

Η 36χρονη μεταφέρθηκε από το Ρέθυμνο στο νοσοκομείο του Ηρακλείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της. Μάλιστα μπήκε αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου παρέμεινε για νοσηλεία για 20 περίπου ημέρες.

Μάλιστα είχε συνεδριάσει το ιατρικό συμβούλιο, με σκοπό να προχωρήσουν σε καισαρική τομή κάτι που όμως τελικά απορρίφθηκε καθώς οι γιατροί θεώρησαν ότι θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της. Η 36χρονη είναι μητέρα 2 ακόμη παιδιών και εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ στο Ρέθυμνο.