Όσο περνούν τα 24ωρα ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ιταλία. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ακόμη τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανεβάζοντας τους νεκρούς στους έντεκα συνολικά!

Την είδηση γνωστοποίησε η RAI. Το τελευταίο θύμα είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα στην περιφέρεια Βένετο ενώ νωρίτερα άλλοι τρεις ασθενείς άνω των ογδόντα ετών έχασαν τη ζωή τους στη Λομβαρδία. Παράλληλα, την Τρίτη έγινε γνωστό ότι στη Λομβαρδία έκαναν την εμφάνισή τους ακόμη 28 κρούσματα, με το συνολικό αριθμό να ξεπερνάει τα 300.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Άντζελο Μπορέλι δήλωσε στον Τύπο ότι οι τρεις νεκροί ήταν ηλικίας περίπου 80 ετών. Πρόσθεσε, ότι αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 322, στη μεγάλη πλειονότητά τους καταγράφονται στον βορρά της χώρας.

«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα μπάσκετ

Η έξαρση του κορωνοϊού αρχικά έφερε την απόφαση περί κεκλεισμένων των θυρών σε αγώνες ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και το Γιουβέντους – Ίντερ. Ωστόσο, οι Αρχές δε σταματούν εκεί, καθώς η ομοσπονδία μπάσκετ σήμερα αποφάσισε την προσωρινή διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μπάσκετ μέχρι νεωτέρας.

Ανάλογη απόφαση έχει παρθεί για τα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ιταλίας.