Νεκρός από επιπλοκές λόγω του κορωνοϊού είναι ο ηθοποιός Μαρκ Μπλουμ. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις σειρές Crocodile Dundee και You του Netflix.

Τον θάνατο του Μπλουμ έμαθε και η Μαντόνα, η οποία προχώρησε σε ένα αποχαιρετισήριο μήνυμα μέσα από τα social media. «Θέλω να επιβεβαιώσω το θάνατο ενός υπέροχου ανθρώπου, συναδέλφου ηθοποιού και φίλου Μαρκ Μπλουμ, που κατέληξε από τον κορωνοϊό. Είναι μια είδηση τραγική και η καρδιά μου είναι μαζί του, με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του.

Τον θυμάμαι ως αστείο, ζεστό, αγαπητό και επαγγελματία, κατά τα κοινά μας γυρίσματα της ταινίας ”Desperately Seeking Susan” πίσω στο 1985. Ακόμη μια υπενθύμιση, ότι αυτός ο ιός δεν είναι αστείο, δεν είναι να τον αντιμετωπίζεις πρόχειρα ή να υποκρίνεσαι ότι δε θα μας επηρεάσει με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να παραμείνουμε ευγνώμονες – να έχουμε ελπίδα – να βοηθάμε ο ένας τον άλλο – και ν’ ακολουθούμε τους κανόνες καραντίνας».

Η ανάρτηση της βασίλισσας της ποπ: