Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γνωστή ηθοποιός, Αλίσα Μιλάνο, μοιράζεται το δράμα που ζει ως «παρατεταμένος φορέας» του κορωνοϊού.

Η ίδια εμφανίζεται αρκετά καθησυχαστική για τις θετικές εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της, μετά από πέντε βασανιστικούς μήνες, ωστόσο η 47χρονη ηθοποιός προσπαθεί να διαχειριστεί τα αντιφατικά συναισθήματα και τον φόβο της, απέναντι στην πιθανότητα να νοσήσουν οι αγαπημένοι της φίλοι και η οικογένειά της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πώς είστε; Αυτός είναι ένας έλεγχος ευεξίας και μια ενημέρωση για την υγεία μου. Είμαι καλά, είμαι καλά. Αρχίζω να νιώθω σωματικά καλύτερα. Παίρνω ακόμα μια ασπιρίνη κάθε 3 ημέρες για να αραιώνει το αίμα μου, ιχθυέλαιο, βιταμίνη D, C, ψευδάργυρο και ένα σύμπλεγμα Β. Έχω ακόμα περιστασιακούς καρδιακούς παλμούς. Ξεχνάω ακόμα τα λόγια μου (αυτό είναι το χειρότερο).

Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο ήταν πριν από λίγες εβδομάδες. Νιώθω καλύτερα.

Έκανα αξονική τομογραφία στους πνεύμονες και καρδιακή μαγνητική τομογραφία και οι δύο ήταν φυσιολογικές.

Είμαι πολύ τρομοκρατημένη μερικές φορές, όμως. Όχι αν αρρωστήσω ξανά, αλλά αν αρρωστήσουν οι αγαπημένοι μου. Δεν θέλω ποτέ να έχουν αυτό το πράγμα. Είναι ένα τέρας.

Γι’ αυτό και αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στο να είμαι τόσο ευγνώμων και τόσο τρομοκρατημένη. Ευγνώμων που ήμουν εγώ που αρρώστησα και τρομοκρατημένη που οι φίλοι ή η οικογένειά μου θα αρρωστήσουν. Και δεν μπορώ παρά να αναρωτιέμαι – πώς είστε; Σας παρακαλώ, να είστε ασφαλείς. Παρακαλώ πείτε μου ότι είστε εντάξει».