Στο πένθος βυθίστηκε το Σέιλ της Βρετανίας μετά την αυτοκτονία της 17χρονης Μπεθ Πάλμερ. Η νεαρή κοπέλα, που ήταν ανερχόμενη τραγουδίστρια προέβη στο απονενοημένο διάβημα, καθώς δεν άντεξε την καραντίνα.

Σύμφωνα με την οικογένειά της, η Μπεθ πίστευε ότι η καραντίνα είχε ήδη διαρκέσει στο μυαλό της 300 χρόνια και όχι 3 μήνες και πίστευε πως δε θα τελειώσει ποτέ.

Η άτυχη 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της, μόλις λίγες ημέρες αφότου επιβλήθηκε το lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Από την οικογένειά της δεν είχαν καταλάβει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας αλλά ότι απλά στεναχωριόταν που δεν μπορούσε να συναντηθεί με τους φίλους της και να πάει στο κολέγιο.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μιλήσουν για το προσωπικό τους δράμα, σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσουν άλλους γονείς, πως η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη για τα παιδιά τους.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι η καραντίνα έπαιξε σημαντικό ρόλο στο θάνατο της Μπεθ. Δεν μπορούσε να τελειώσει το κολέγιο, δεν μπορούσε να δει τους φίλους της και να βγει έξω. Ένιωθε ότι η 3μηνη καραντίνα ήταν για έκεινει 300 χρόνια», ανέφερε ο πατέρας της.