Κορωνοϊός: Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία - Τι θα γίνει αν κάποιος νοσήσει

Τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτή τη φορά ένα πολύ σοβαρό περιστατικό bullying έρχεται από την Κω.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κω», οι γονείς του θύματος αναφέρουν ότι ο «δράστης» του συγκεκριμένου περιστατικού, δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται  τα παιδιά να πάνε στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Το παιδί που φέρεται να έπεσε από τον συμμαθητή του, όπως αναφέρει το «Βήμα της Κω» – μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε έναν μικρότερο μαθητή. Προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.  Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και μάρτυρες στο περιστατικό, που μπορούν να επιβεβαιώσουν τα όσα λέει το παιδί.

Πηγή: «Το Βήμα της Κω».