Εξαφάνιση Μαντλίν ΜακΚάν: Εντοπίστηκε email που συνδέει τον βασικό ύποπτο

«Ο Μπρίκνερ φέρεται να διέγραψε όλα τα email από αυτόν τον λογαριασμό στις αρχές του 2007»

Εξαφάνιση Μαντλίν ΜακΚάν: Εντοπίστηκε email που συνδέει τον βασικό ύποπτο

Βιντεοσκοπημένη κακοποίηση παιδιών από «ηλικίας τριών ή τεσσάρων ετών» που βρέθηκε σε λογαριασμό email του Κρίστιαν Μπρικνέρ, βασικού υπόπτου για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν ΜακΚάν, από την Πορτογαλία το 2007, παρουσίασε σε δικαστήριο στη Γερμανία, ο ιδιωτικός ερευνητής Titus Stamp.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η οποία επικαλείται δημοσίευμα της Daily Mail, η γερμανική αστυνομία έχει ανακαλύψει τον συγκεκριμένο λογαριασμό email του υπόπτου που συνδέει τον 47χρονο με την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν.

Ο Stampa περιέγραψε ένα email που περιγράφει λεπτομερώς μια φαντασίωση «για ένα πεντάχρονο κορίτσι και τη μητέρα της που απήχθησαν και μεταφέρθηκαν σε ένα φορτηγό» προτού «κακοποιηθούν σεξουαλικά». Αυτή είναι η πρώτη φορά που στην υπόθεση εισφέρονται στοιχεία που συνδέουν τον Μπρικνέρ με την εξαφάνιση της Μαντλίν από εξοχικό διαμέρισμα στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν.

Ο καταδικασμένος παιδόφιλος κατονομάστηκε επίσημα ως ύποπτος τον Απρίλιο του 2022, αφού το κίτρινο και άσπρο τροχόσπιτο VW T3 Westfalia φέρεται να εντοπίστηκε κοντά στο θέρετρο Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

«Ο Μπρίκνερ φέρεται να διέγραψε όλα τα email από αυτόν τον λογαριασμό στις αρχές του 2007, όταν η Μαντλίν ΜακΚάν εξαφανίστηκε», ανέφερε ο Stampa.

«Μπορώ να θυμηθώ ότι τα πράγματα διαγράφηκαν “μαζικά” στα εισερχόμενα. Δεν υπήρχε τίποτα εκεί από τον Ιανουάριο του 2007», είπε στο δικαστήριο.

Ίσως σας ενδιαφέρουν