Ευρωεκλογές 2024: Πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα για την εκλογή του Μπελέρη

«Δώσαμε αγώνα που κερδήθηκε υπό αντίξοες συνθήκες», το μήνυμά του μέσα από τις φυλακές

χειμαρρα πανηγυρισμοι για μπελερη, πανηγυρισμοι για μπελερη στη χειμαρρα

Ευρωεκλογές 2024: Πανηγυρίζει η ελληνική μειονότητα στην Αλβανία, καθώς ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης εκλέγεται ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο αγώνας δόθηκε υπό αντίξοες συνθήκες και κερδήθηκε χάρη σε όλους τους Έλληνες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο Φρέντι Μπελέρης, μετά τη γνωστοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Πλήθος Χειμαρραίων βρέθηκε από νωρίς έξω από τα γραφεία της Ομόνοιας Χιμάρας για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα της καταμέτρησης. Με τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα να δείχνουν τον Φρέντη Μπελέρη εκλεγμένο ευρωβουλευτή, οι κάτοικοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.
Στενή συνεργάτιδα του Φρέντι Μπελέρη διάβασε το μήνυμά του από τη φυλακή: «Ο αγώνας δόθηκε υπό αντίξοες συνθήκες και κερδήθηκε χάρη σε όλους τους Έλληνες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Νωρίτερα, η συνεργάτιδά του είχε πει ότι «παραμένει αισιόδοξος, αλλά αγχωμένος, και ελπίζει για το καλύτερο. Είναι συγκρατημένος και έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Δεν είναι όπως είναι όλοι οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές, θα παραμείνει έγκλειστος».
Ίσως σας ενδιαφέρουν