Μπαρντελά: Το εκλογικό αποτέλεσμα ρίχνει τη Γαλλία στην αγκαλιά της άκρας αριστεράς

«Περισσότερο από ποτέ, η Εθνική Συσπείρωση ενσαρκώνει τη μόνη εναλλακτική λύση » συμπλήρωσε.

γαλλικες εκλογες, ηττα λεπεν, μπαρντελα

Απογοητευμένος ο ηγέτης της ακροδεξιάς, Ζορντάν Μπαρντελά, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες παραδέχθηκε την ήττα του κόμματος της Εθνικής Συσπείρωσης στις γαλλικές εκλογές στις οποίες πρώτο αναδείχθηκε το κόμμα του Ζαν Λικ Μελανσόν.

«Η Γαλλία βρίσκεται πλέον στα χέρια της ακροαριστεράς» τόνισε. «Παρόλο που η προεκλογική εκστρατεία του δεύτερου γύρου σημαδεύτηκε από ανώμαλες συμμαχίες, το RN επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του» συμπλήρωσε.

«Δυστυχώς, η συμμαχία της ντροπής και οι εκλογικές συμφωνίες του Εμανουέλ Μακρόν και του Γκαμπριέλ Αττάλ με τους ακροαριστερούς σχηματισμούς στερούν από τον γαλλικό λαό μια πολιτική ανάκαμψης. Απόψε, αυτές οι εκλογικές συμφωνίες ρίχνουν τη Γαλλία στην αγκαλιά της ακροαριστεράς» υπογράμμισε.

«Περισσότερο από ποτέ, η Εθνική Συσπείρωση ενσαρκώνει τη μόνη εναλλακτική λύση » συμπλήρωσε.

«Το να στερήσουμε από εκατομμύρια Γάλλους την ευκαιρία να δουν τις ιδέες τους να υλοποιούνται δεν συνιστά σε καμία περίπτωση βιώσιμη λύση. Ο Εμανουέλ Μακρόν στερεί από τους Γάλλους οποιαδήποτε απάντηση στις καθημερινές τους δυσκολίες. Ένας άνεμος ελπίδας έχει σηκωθεί. Απόψε, όλα ξεκινούν» κατέληξε ο Μπαρντελά.
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν