Ο Μπάιντεν προκαλεί σε debate τον Τραμπ

Πρόσκληση-πρόκληση στον Ντόναλντ Τραμπ απέστειλε ο Τζο Μπάιντεν, εν όψει προεδρικών εκλογών

Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε ένα σύντομο μήνυμα, κάλεσε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να αποδεχτεί τη διεξαγωγή ενός debate, κάτι το οποίο στις προηγούμενες εκλογές είχε προκαλέσει… ζημιά στον Τραμπ.

Ο Τζο Μπάιντεν… παρακάλεσε το «φιλαράκι», όπως αποκάλεσε τον Τραμπ, να του «φτιάξει τη μέρα» και να αποδεχτεί το προσκλητήριο για ένα μεταξύ τους debate.

«Ο Τραμπ έχασε σε δύο debate από μένα το 2020. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί σε debate. Τώρα, συμπεριφέρεται σαν να θέλει να κάνει μαζί μου ξανά debate. Λοιπόν, φτιάξε μου τη μέρα, φιλαράκι» είπε σε αυτό το… ιδιαίτερο μήνυμά του ο Μπάιντεν, το οποίο μοίρασε στα σόσιαλ.

Ο Τραμπ αποδέχεται την πρόκληση του Μπάιντεν σε debate

Λίγο αργότερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αποδέχτηκε την πρόκληση του Τζο Μπάιντεν σε debate, λέγοντας ότι είναι έτοιμος οποιαδήποτε στιγμή.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ γράφει, μεταξύ άλλων, ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι «ο χειρότερος συζητητής που έχω αντιμετωπίσει ποτέ».  «Δεν μπορεί να βάλει δύο προτάσεις μαζί» συνεχίζει ο Τραμπ και, επίσης, αναφέρει ότι ο Μπάιντεν είναι «ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, με διαφορά».

ντόναλντ τραμπ, μπάιντεν, debate μπαιντεν τραμπ

«Ήρθε η ώρα για ένα debate, ώστε να μπορέσει να εξηγήσει στον κόσμο την καταστροφική πολιτική του» σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις ΗΠΑ, γράφει ο Τραμπ, αναφέροντας τα «Ανοιχτά Σύνορα», τον πληθωρισμό, τη φορολογία και την «πραγματικά αδύναμη εξωτερική πολιτική του, που επιτρέπει στον Κόσμο να “πιάσει φωτιά”».

Ο Τραμπ δηλώνει «έτοιμος και πρόθυμος» να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον Τζο Μπάιντεν «στις δύο προτεινόμενες ημερομηνίες τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο». «Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα περισσότερα από δύο ντιμπέιτ και, για λόγους ενθουσιασμού, έναν πολύ μεγάλο χώρο, αν και ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι φοβάται τα πλήθη […]» συνεχίζει και καταλήγει λέγοντας: «Απλά πείτε μου πότε, και θα είμαι εκεί. Ας ετοιμαστούμε για μάχη!»

Μιλώντας στο Fox News, ο Τραμπ είπε: «Είμαι έτοιμος. Οι ημερομηνίες που πρότειναν είναι καλές. Οπουδήποτε. Οποιαδήποτε στιγμή. Για να δούμε αν ο Τζο μπορεί να τα καταφέρει να φτάσει στο βάθρο».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν