Τραμπ: Υπόσχεται εάν επανεκλεγεί «να συντρίψει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις»

«Αν με επανεκλέξετε, θα γυρίσουμε αυτό το κίνημα 25 ή 30 χρόνια πίσω», είπε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως αν επανεκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα συντρίψει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στις πανεπιστημιουπόλεις.

Ο πρώην πρόεδρος και πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων χαρακτήρισε τις διαδηλώσεις κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα μέρος μιας «ριζοσπαστικής επανάστασης» και υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει το κίνημα 25 ή 30 χρόνια πίσω, αν τον βοηθήσουν να νικήσει τον Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ υπόσχεται να καταπνίξει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις, εάν εκλεγεί

«Αν με επανεκλέξετε, θα γυρίσουμε αυτό το κίνημα 25 ή 30 χρόνια πίσω», απάντησε ο Τραμπ, σύμφωνα με την Washington Post.

Επαίνεσε την αστυνομία της Νέας Υόρκης για την εκκαθάριση των καταυλισμών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και δήλωσε ότι η προσέγγιση αυτή θα πρέπει να μιμηθούν και άλλες πόλεις, προσθέτοντας: «Πρέπει να σταματήσει τώρα».

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι  Ρεπουμπλικανοί προσπαθούν όλο και περισσότερο να καταστήσουν τις διαμαρτυρίες στην πανεπιστημιούπολη προεκλογικό ζήτημα, παρουσιάζοντάς τες ως εκδήλωση του «χάους» που οργιάζει ανεξέλεγκτα επί των ημερών του Μπάιντεν.

Ίσως σας ενδιαφέρουν