Τραμπ: Το Ιράν συμφώνησε να μην έχει πυρηνικά όπλα
Στις συνομιλίες με το Ιράν αναφέρθηκε ο Τραμπ σε συνέντευξή του, όπου δήλωσε πως το Ιράν έχει ήδη συμφωνήσει να μην αποκτήσει πυρηνικό όπλο
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σε συνέντευξή του την Τετάρτη (3/6), δήλωσε ότι το Ιράν έχει συμφωνήσει να μην έχει πυρηνικά όπλα και ότι ο Ανώτατος Ηγέτης Μοτζτάμπα Χαμενεΐ συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Έχουν ήδη συμφωνήσει ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν πυρηνικό όπλο», δήλωσε ο Τραμπ.
Ο Αμερικανός πρόεδρος παραδέχτηκε επίσης ότι είχε μια σκληρή αντιπαράθεση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, και σημείωσε πως δεν ήταν ευχαριστημένος με τον πόλεμο του Ισραήλ με τον Λίβανο.
«Το έκανα», είπε ο Τραμπ. «Δεν θα έλεγα θυμωμένος. Ήμουν λίγο ενοχλημένος από τις συνεχείς μάχες του με τον Λίβανο, ξέρεις». Ο Τραμπ συνέχισε λέγοντας ότι αυτός και ο Νετανιάχου τα πάνε πολύ καλά.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.