Βρετανία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα με βαλλίστρα που σκότωσε τρεις γυναίκες

Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές Δημοτικού παραμένουν μέσα στο σχολείο για λόγους ασφαλείας

Βρετανία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα με βαλλίστρα που σκότωσε τρεις γυναίκες

Βρετανία: Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για έναν ύποπτο για επίθεση με βαλλίστρα, αφού τρεις γυναίκες βρέθηκαν δολοφονημένες σε ένα σπίτι.

Ο Kyle Clifford, 26 ετών, από το Enfield, καταζητείται από την αστυνομία μετά τον θάνατο τριών γυναικών, στο Bushey του Hertfordshire, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι μέλη της ίδιας οικογένειας και συγκεκριμένα η σύζυγος και οι δύο κόρες του σχολιαστή αγώνων του BBC Five Live, Τζον Χαντ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το βράδυ της Τρίτης (09.07) τα θύματα με σοβαρά τραύματα, από τα οποία πέθαναν αργότερα.

Βρετανία: Ο άνδρας μπορεί να έχει ακόμη στην κατοχή του όπλο

Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο άνδρας μπορεί να εξακολουθεί να είναι οπλισμένος και επικίνδυνος ενώ καλεί τον κόσμο αν τον δει να μην τον πλησιάσει και να ενημερώσει την αστυνομία.
Ντέντεκτιβ από τη Μονάδα Δίωξης Μείζονος Εγκλήματος του Bedfordshire, Cambridgeshire και Hertfordshire δήλωσε: «Πρόκειται για ένα απίστευτα δύσκολο περιστατικό για την οικογένεια των θυμάτων και θα θέλαμε να ζητήσουμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή καθώς θα συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί.

»Ενώ βρισκόμαστε ακόμη στα αρχικά στάδια αυτής της έρευνας, αναζητούμε τον Kyle Clifford, ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται στις περιοχές του Hertfordshire ή του Βόρειου Λονδίνου».

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου St Michael’s στο Ένφιλντ παραμένουν μέσα για προληπτικούς λόγους. Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε στο Sky News ότι η αστυνομία πραγματοποίησε επίσκεψη καθησυχασμού. Είπε ακόμα ότι οι αστυνομικοί «κάνουν ό,τι μπορούν».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν