Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα σχετικά με την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο αγαπημένος Κώστας όλων των Ελλήνων ανταποκρίνεται στη θεραπεία του αργά αλλά σταθερά, σύμφωνα με όσα είπε η κόρη του Σάντρα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει ανταπόκριση στη θεραπεία, η κατάσταση του είναι σταθερή, αργά σταθερή αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι όντως ανταποκρίνεται σε όλα αυτά που του κάνουν. Κι έχει μια σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, μικρή, αλλά σταθερή, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό.

Φυσικά θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία του, γιατί μην ξεχνάμε ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ήδη, οι γιατροί έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής, που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει.

Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά οι γιατροί θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν. Ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονές του πολύ πιο ευαίσθητους».

Η Σάντρα Βουτσά συμπλήρωσε, ότι ο πατέρας της ταλαιπωρούνταν από τον Οκτώβρη από μια λοίμωξη που δεν υποχωρούσε. «Ήταν πάλι λίγο, αυτό που λέμε κρυωμένος αυτές τις μέρες. Αλλά προφανώς το σύστημα ήθελε κάτι παραπάνω από μια αντιβίωση. Ο πατέρας μου όμως θα συνέλθει. Φαντάζομαι ότι πώς και πώς περιμένει να ξαναγυρίσει στο θέατρο».