Κοτσόλης: Σφάζει με το... γάντι τους παίκτες του Ολυμπιακού λόγω αποχής από την Εθνική Μπάσκετ (pic) | 3978918 scaled

Ο Στέφανος Κοτσόλης με ανάρτησή του στα social media άσκησε κριτική στους διεθνείς του μπασκετικού Ολυμπιακού, Πρίντεζη – Παπανικολάου – Κόνιαρη, που αποφάσισαν να απέχουν από την Εθνική Ομάδα λόγω του Ρικ Πιτίνο.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έκανε σύγκριση με τις εποχές που αγωνιζόταν και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε αυτά που δικαιούταν στο χορτάρι για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολύ πλάκα… Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση τον σύλλογο που αγαπούν. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, μας το στερούσαν με το ‘’έτσι θέλω’’ κάνοντας επίδειξη δύναμης. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν και τον καλύτερό τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά…»

Κοτσόλης: Σφάζει με το... γάντι τους παίκτες του Ολυμπιακού λόγω αποχής από την Εθνική Μπάσκετ (pic) | KOTSOLIS GIA ETHNIKI MPASKET