Ένας κουρέας στη Βοστώνη αυτοκαρφώθηκε με ένα ψαλίδι κατά τη διάρκεια ενός «πολύ φρικτού ατυχήματος», καθώς κούρευε τα μαλλιά ενός πελάτη.

Ο 29χρονος Στιβ Σίλβα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω στο ψαλίδι του, «χάνοντας σχεδόν την καρδιά του», όπως είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην New York Post την Τετάρτη.

«Kούρευε την αριστερή πλευρά του κεφαλιού του πελάτη και έχασε την ισορροπία του και έπεσε πολύ απότομα προς τα εμπρός, ενώ κρατούσε το ψαλίδι», όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, Ρόμπερτ Ντέλο Ρούσο. «Το ψαλίδι καρφώθηκε με δύναμη στο στήθος του, λίγα εκατοστά από την καρδιά», συμπλήρωσε.

Η Σίλβα τρύπησε μια αρτηρία και αμέσως ήξερε ότι βρισκόταν σε μπελάδες, είπε ο Ντέλο Ρούσο.

«Καθώς σηκώθηκε, συνειδητοποίησε τι συνέβη και φώναξε δυνατά:« Μόλις κάρφωσα τον εαυτό μου», τόνισε ο ιδιοκτήτης του κουρείου. «Τράβηξε το ψαλίδι από το στήθος του και τότε άρχισε να χύνεται όλο το αίμα. Η τρύπα ήταν πολύ μεγάλη στο στήθος του και το δωμάτιο γέμισε πολύ γρήγορα με αίμα».

Ένας γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης είπε αργότερα ότι ο Σίλβα θα είχε πεθάνει αν το ψαλίδι καρφωνόταν μια ίντσα δεξιότερα.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για να κλείσει η πληγή του και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες περίπου.

Η αστυνομία στην αρχή δεν άφησε τους υπαλλήλους να καθαρίσουν το αίμα που άφησε πίσω το φρικτό ατύχημα επειδή το περιστατικό αναφέρθηκε ως μαχαίρωμα και περίμενε να δει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να πειστεί για το τι ακριβώς συνέβη.

17.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν για την χειρουργική επέμβαση και την αποκατάσταση του άτυχου Σίλβα, από καταστηματάρχες της γειτονιάς, οι οποίοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και να είναι πολύ πιο τυχερός στο μέλλον.

Δείτε το σχετικό βίντεο: