Κοζάνη - Επίθεση με τσεκούρι: Κυνικός ο δράστης για τον λόγο που δεν σκότωσε την υπάλληλο

Τα όσα έζησε στο κτήριο της ΔΟΥ στην Κοζάνη περιέγραψε η 46χρονη υπάλληλος, που αντιστάθηκε στον δράστη της επίθεσης με τσεκούρι, αν και είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα.

Η υπάλληλος της εφορίας είπε πως αντιστάθηκε με σθένος μέχρι να αφοπλιστεί ο δράστης από τον διευθυντή της ΔΟΥ και είπε:

«Ο δράστης με πρόλαβε στο διάδρομο. Εκείνη τη στιγμή που με χτυπούσε σκέφτηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου και έγινα θηρίο. Άρχισα να τον χτυπάω με τα πόδια. Αν δεν πάλευα, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ. Ήρθε ο διευθυντής και μου είπε σήκω φύγε. Ήρθε το ΕΚΑΒ και με παρέλαβε. Το πρώτο χτύπημα ήταν στην πλάτη, μετά στο κεφάλι, στο τέταρτο γύρισα και του έπιασα το τσεκούρι. Τον δράστη δεν τον είχα ξαναδεί, δεν ήταν φορολογούμενος στη ΔΟΥ Κοζάνης. Μου είπαν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ότι δεν έχουν ξαναδεί Μεσαιωνικά χτυπήματα. Το παιδί μου δεν μου μιλούσε, ήταν θυμωμένο, γιατί της είπα ψέματα και τα είδε όλα στην τηλεόραση. Βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση και ψυχολογική υποστήριξη».

«Είδα την αποφασιστικότητα της να ζήσει και σταμάτησα»

Όταν πήρε το λόγο ο 46χρονος δράστης, αμφισβήτησε τον αριθμό των χτυπημάτων και δήλωσε: «Όταν έπιασες το τσεκούρι, έκανα κάποια άλλη προσπάθεια να σε ξαναχτυπήσω; Την κοίταξα στα μάτια. Είδα την αποφασιστικότητα της να ζήσει και εκεί σταμάτησα…».

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης κατηγορείται ότι τραυμάτισε τέσσερις εφοριακούς υπαλλήλους, ο ένας από τους οποίους έχασε τη ζωή του, έπειτα από νοσηλεία έξι μηνών, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.