Παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή ο 56χρονος εφοριακός που δέχτηκε με δύο γυναίκες ακόμη άγρια επίθεση με τσεκούρι από άγνωστο δράστη στην ΔΟΥ της Κοζάνης.

Το θύμα έχει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί καταβάλλουν φιλότιμη προσπάθεια, προκειμένου να κρατήσουν σταθερή την κατάσταση της υγείας του.

Οι δύο γυναίκες που δέχτηκαν την επίθεση, έχουν τραυματιστεί σοβαρά και μία εξ αυτών, όπως αναφέρει το kozanimedia, κινδυνεύει να χάσει το ένα της μάτι.

Η 66χρονη έχει υποστεί καταστροφή του δεξιού οφθαλμού, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εξετάζεται από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και οφθαλμίατρους. Από την άλλη, ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες την ώρα της επίθεσης, έμειναν σοκαρισμένοι, ενώ άλλοι άρχισαν να τρέχουν από τον φόβο τους. Ο δράστης χτύπησε τους τρεις εφοριακούς, ωστόσο, τον ακινητοποίησαν ο προϊστάμενος και ένας ακόμη υπάλληλος, πριν τον συλλάβει η αστυνομία.

«Μπήκε απλά μέσα με το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει χωρίς να πει λέξη». Άλλοι ανέφεραν πως ήταν «ψυχρός και αποφασισμένος να σκοτώσει», είπε ένας μάρτυρας.

Σύμφωνα με μάρτυρα, ο δράστης μπήκε στη ΔΟΥ έχοντας την τσάντα του, έδωσε τα στοιχεία του κανονικά, θερμομετρήθηκε και δήλωσε ότι πάει στον 2ο όροφο, στο κεφάλαιο. Εκεί άνοιξε την πόρτα, έβγαλε το τσεκούρι από την τσάντα του και άρχισε να χτυπά με τυφλή μανία τους εργαζόμενους.


Σύμφωνα με υπάλληλο της ΔΟΥ, που μίλησε στο Kozanimedia, ο δράστης τις τελευταίες ημέρες πήγαινε συχνά στο κτίριο χωρίς λόγο, και είχε συνομιλίες με εργαζομένους, τους οποίους και ενοχλούσε.