Κρατερός Κατσούλης: «Το διαζύγιο με την Κατερίνα δεν ήταν ατυχής κατάληξη» (vid)

Για το διαζύγιο του με την Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για πρώτη φορά ο Κρατερός Κατσούλης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του ήταν πολύ ώριμα και τρυφερά.

Στην διαπίστωση της δημοσιογράφου ότι κανένα ζευγα΄ρι που συνεργάζεται και επαγγελματικά στην τηλεόραση δεν ξεφεύγει από την «κατάρα» του διαζυγίου, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν ξέρω τι είχε γίνει με άλλα ζευγάρια, με εμάς δεν είχε καμία σχέση η δουλειά μας. Αυτά ήταν δικά μας πράγματα και δεν θεωρώ ότι ήταν και ατυχής κατάληξη. Με πολλή αγάπη και πολύ σεβασμό ο ένας στον άλλον και κυρίως στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας αποφασίσαμε να έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Και αυτό είναι υπέροχο».

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας αποκαλύπτοντας ακόμη πως έχει χάσει 15 κιλά σε έναν χρόνο.

Σημειώνεται πως στα μέσα του Αυγούστου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, με ανακοίνωσή μέσω του δικηγόρου τους, γνωστοποίησε πως αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κρατερού Κατσούλη στο βίντεο που ακολουθεί