Κρις Σταμούλης: Θα επέστρεφα οποιαδήποτε στιγμή στο Survivor

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο πρώην παίκτης του Survivor, Κρις Σταμούλης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και ειδικότερα για την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη, ενώ τόνισε ότι και ο ίδιος θα επέστρεφε οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

«Προφανώς είχε τους λόγους του, ίσως κουράστηκε, αλλά αυτό που λέω είναι γιατί δεν το έκανε πριν δύο εβδομάδες που ήμουν υποψήφιος γιατί ίσως και να παρέμενα στο παιχνίδι».

Για την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί επιστροφής του στο Survivor κι αν θα έμπαινε ξανά, ο ίδιος απάντησε: «Και το ρωτάς; Το Survivor είναι μία συγκλονιστική εμπειρία, η οποία τελείωσε πολύ νωρίς για μένα. Θα έμπαινα στο παιχνίδια χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμα κι αν μου έλεγαν τώρα, παίρνεις το αεροπλάνο και γυρνάς πίσω».

Αφού υποστήριξε πως ο Τριαντάφυλλος θα φτάσει μακριά στο παιχνίδι, στη συνέχεια σχολίασε την ομιλία του Γιώργου Κοψιδά κατά την αποχώρησή του, στην οποία είχε πει: «Ο κόσμος έδειξε τι προτιμά να βλέπει. Θέλει reality, ίντριγκα, τσακωμούς…». Ο Κρις Σταμούλης ανέφερε: «Όταν συμμετέχεις σε ένα reality που ξέρεις πως θα γίνουν αυτά, δεν πρέπει να στρέφεσαι μετά σε αυτό στο οποίο συμμετέχεις».

Για τον Τζέιμς είπε πως «παραμένει ένας δυνατός παίκτης αλλά  έχει χάσει τη θέση του αρχηγού», ενώ για το ότι θέλει να ασχοληθεί με την ηθοποιία είπε: «Δεν ξέρω τι ακριβώς θα ήθελα να κάνω σε αυτόν τον τομέα, αλλά είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να δοκιμάσω.

Μακάρι να μου πρότειναν να παίξω τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ γιατί είμαι μεγάλος φαν και τα έχω δει όλα, αλλά σίγουρα επειδή είμαι αθλητικός και μου αρέσουν οι προκλήσεις θα ήταν σε ταινία δράσης».