Η πρώτη ημέρα στα σχολεία τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου για τη νέα σχολική χρονιά συνοδεύτηκε και από διάφορα ευτράπελα με τη χρήση των μασκών.

Ένα από αυτά συνέβη και σε νηπιαγωγείο του Ρεθύμνου με έναν ιερέα που ξεκίνησε να κάνει κήρυγμα για τις μάσκες και τη χρήση τους από τα παιδιά στους σχολικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του ιερέα που στο βίντεο φαίνεται να κάνει ένα διαφορετικό κήρυγμα από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια αγιασμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.

Πηγή βίντεο: DayNight

Όταν οι γονείς αντέδρασαν στο κήρυγμά του, ο ιερέας συνέχισε, αποκαλώντας αντισυνταγματική την χρήση της μάσκας και ζήτησε να περάσει μία βόλτα από τα σπίτια των οικογενειών για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Κάπου εκεί κάποιοι γονείς άρχισαν να του ζητάνε να τελειώσει για να πάνε και στις δουλειές τους, με τον ιερέα να τους λέει: «Εντάξει συριζαίοι, εντάξει», λέγοντας παράλληλα: «Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».