Είναι αθόρυβα, δεν ρυπαίνουν, διαθέτουν αποσπώμενη μπαταρία, τρεις επιλογές οδήγησης και όπισθεν, μπορούν να οδηγηθούν και με δίπλωμα αυτοκινήτου και είναι η νέα πρόταση μετακίνησης εντός της πόλης από τη SEAT.

Ο λόγος για το SEAT MÓ, το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό scooter της ισπανικής εταιρίας που έφτασε και στη χώρα μας με τιμές από 6.790 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζεται η κρατική επιδότηση των 800 ευρώ (5.990 ευρώ με την επιδότηση).

Με full LED φωτισμό, διαθέτει 3 επιλογές οδήγησης (Eco, City και Sport), ενώ η επιλογή της όπισθεν σε βγάζει εύκολα από στενά σημεία.

Η μπαταρία τους είναι εύκολα αφαιρούμενη για να μπορεί να φορτιστεί στο σπίτι ή στο γραφείο, είναι χωρητικότητας 5,6 kWh, ζυγίζει 40 κιλά και μπορεί να χαρίσει μία αυτονομία 137 km στο ηλεκτρικό scooter της SEAT.

To ηλεκτρικό μοτέρ των 7 kW (10 ίπποι), χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις στο SEAT Mo για κίνηση εντός της πόλης, με το 0-50 km/h να πραγματοποιείται σε 3.9”, και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 95 km/h.

Σημαντικό και το γεγονός ότι είναι ισοδύναμο με scooter κατηγορίας 125 κ.εκ., γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Η SEAT MÓ επιταχύνει το λανσάρισμα της στις Ευρωπαϊκές αγορές

Το πρώτο 100% ηλεκτρικό σκούτερ της SEAT φτάνει στην Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία και Ελλάδα.

Έτσι, η SEAT MÓ επιταχύνει το σχέδιο επέκτασης της, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις χάρη στα 100% ηλεκτρικά οχήματα, αθόρυβα και χωρίς ρύπανση.

Η SEAT MÓ, η επιχειρηματική δραστηριότητα της SEAT δεσμευμένη στην αστική κινητικότητα, συνεχίζει σταθερά το σχέδιο διεθνοποίησης της, προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις, χάρη στα οχήματα μικροκινητικότητας, 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα και χωρίς ρύπανση.

Το ηλεκτρικό SEAT MÓ eScooter 125, το οποίο είναι διαθέσιμο στις περισσότερες αντιπροσωπείες SEAT στην Ισπανία, ξεκίνησε την επέκταση του στις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.

Ο μετασχηματισμός της SEAT, το προσιτό ηλεκτρικό και η ετήσια παραγωγή 500.000 EV

Η SEAT MÓ έκανε ένα διεθνές άλμα τον Απρίλιο, φθάνοντας στην Ιταλία με το eScooter SEAT MÓ 125.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο θα επεκταθεί σε βασικές χώρες για την εταιρεία όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αυστρία και η Σουηδία.

Η SEAT MÓ θα φτάσει επίσης και στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα, όπου η επιχειρηματική δραστηριότητα θα προσφέρει λύσεις μικροκινητικότητας στα πλαίσια του διεθνούς project του Ομίλου Volkswagen για την μετατροπή της Αστυπάλαιας σε ένα νησί απαλλαγμένο από ανθρακούχες πηγές, βιώσιμο, ηλεκτρικό, με έξυπνες μεταφορές.

Από τη Βαρκελώνη στην Ευρώπη

Η Βαρκελώνη είναι το εργαστήριο δοκιμών της SEAT MÓ, όπου έχουν σχεδιαστεί όλες οι λύσεις που θα φτάσουν τώρα και στις κύριες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Το δίκτυο πωλήσεων και after-sales της SEAT MÓ στην Ισπανία έχει ήδη επεκταθεί σε περισσότερα από 70 σημεία πώλησης από την 1η Απριλίου, τα οποία βρίσκονται στις επίσημες αντιπροσωπείες της SEAT.

Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρεται στους πελάτες η εγγύηση της μάρκας τόσο στις εμπορικές όσο και στις διαδικασίες συντήρησης των προϊόντων SEAT MÓ: το eScooter 125, καθώς και το SEAT MÓ eKickscooter 25 και το eKickscooter 65.

Επέκταση συνδρομητικής υπηρεσίας

Η SEAT MÓ ξεκίνησε επίσης τη χρονιά με ένα νέο ευέλικτο μοντέλο συνδρομής για το ηλεκτρικό της σκούτερ, με κόστος 70 ευρώ την εβδομάδα ή 150 ευρώ το μήνα.

Μετά την επιτυχία της πιλοτικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Βαρκελώνης, η εταιρία αποφάσισε να επεκτείνει αυτήν την υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης για εκείνους τους πελάτες που σκέφτονται να αγοράσουν μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα αλλά θέλουν πρώτα να τη δοκιμάσουν.