ΑΕΚ και Προμηθέας Πατρών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στο γήπεδο «Δύο Αοράκια». Η Αστυνομία του Νομού ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων από τις 14:00 έως 23:00 την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Θ’ έως την συμβολή της με την οδό Μ. Καράτζη και σε όλες τις κάθετες με αυτήν οδούς (Θ, Η και Ζ) στα τμήματα τους από την οδό Β’ έως την οδό Γ’.

Επιπλέον, τις ίδιες ώρες δεν θα επιτρέπεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην περιοχή ΒΙ.ΠΕ. του Δήμου Ηρακλείου στο τμήμα της Οδού Γ’ από την συμβολή της με την οδό Η’ έως την συμβολή της με την οδό Ζ’.

Εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – ΕΚΑΒ κλπ), τα λεωφορεία μεταφοράς των μαθητών, καθώς και τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του Επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας (συνεργείο τηλεοπτικών μεταδόσεων – λεωφορεία ομάδων – οχήματα κατόχων διαπιστεύσεων της ΕΟΚ κλπ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφεύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες που διεξάγονται οι αγώνες, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: cretapost.gr