Στοιχεία που συγκλονίζουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 59χρονο δράστη που σε ηλικία 14 ετών είχε δολοφονήσει την 11χρονη ανιψιά του στο σπίτι που διέμενε στη Λευκωσία.

Σήμερα δολοφόνησε την σύζυγο και τον γιο του ενώ αποπειράθηκε να δολοφονήσει και τον δεύτερο γιο του. Ο δράστης το 1976 μπήκε στο σπίτι της θείας του όπου βρισκόταν μόνη η 11χρονη ανιψιά του.

Μόλις του άνοιξε την πόρτα άρχισε να την κυνηγάει και όταν την ακινητοποίησε έβγαλε στιλέτο και την κάρφωσε 17φορές στη καρδιά. Μαχαιριές εντοπίστηκαν και στη κοιλιά της 11χρονης.

Στη συνέχεια διέφυγε και κρύφτηκε σε χωράφια. Μετά τη σύλληψή του νοσηλεύτηκε για 9 χρόνια σε ψυχιατρείο. Μετά την αποθεραπεία του παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια.

Δεν φαίνεται όμως να είχε ξεπεράσει τα προβλήματα του καθώς σήμερα καταλήφθηκε από φονικό αμόκ.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει – Τον αναζητά η αστυνομία – Πώς έγινε το φονικο

Διπλός φόνος με θύματα μια γυναίκα 52 ετών και έναν νεαρό άντρα 20 ετών σημειώθηκε στην Κύπρο.

Πρόκειται για μία μητέρα και τον γιο της, ενώ ως δράστης αναζητείται ο 59χρονος σύζυγος και πατέρας, ο οποίος τραυμάτισε και τον δεύτερο γιο του. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σπίτι της οικογένειας στη βιομηχανική περιοχή Εργατών, λίγο έξω από τη Λευκωσία

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 59χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ξυπνώντας το πρωί, άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, ενώ η σορός της βρέθηκε έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια μαχαίρωσε επίσης τον μικρό γιο τους, ηλικίας 20 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο.

Με το μαχαίρι επιτέθηκε, επίσης και στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ηλικίας 21 χρονών, τον οποίο μαχαίρωσε μία φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό του. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται. 

Ο 21χρονος κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέρφη του που μένει στο διπλανό σπίτι, η οποία με τη σειρά της φώναξε τη μητέρα και αδελφή της 52χρονης. Μόλις η αδελφή της γυναίκας πήγε στο σπίτι, βρήκε τα θύματα και ενημέρωσε την Αστυνομία. 

Στο σπίτι έχουν μεταβεί τρεις ιατροδικαστές και μέλη του τμήματος ανιχνεύσεως εγκλημάτων και την υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας. Άλλο κλιμάκιο αστυνομικών αναζητεί τον δράστη ο οποίος μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε.