Λάμπης Λιβιεράτος: Θέλω να υπάρχει τo «Λιβιεράτος ψυχιατρείο» στην Google

Στην εκπομπή Dotτου ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να υπάρχει η αναζήτηση στην Google για το πρόβλημα του, και αυτό για να μπορεί να το ερμηνεύσει.

Για την ακρίβεια, δήλωσε: «Tην δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει…

Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι… Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα».

Ενώ πρόσθεσε: «Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις “Λιβιεράτος ψυχιατρείο”.

Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».