Λάκης Λαζόπουλος: Το πρώτο μήνυμά του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό και για αυτό ακυρώθηκαν οι παραστάσεις του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα στις 11:30. Από τότε αναρρώνει στο σπίτι του.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30. Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο». 

Ο γνωστός καλλιτέχνης ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσω social media για την κατάσταση της υγείας του, γράφοντας «όλα καλά» σε story στο instagram ενώ πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα αγάπης που μου στέλνετε, για τις ευχές και τα περαστικά σας. Πολύ μα πάρα πολύ σας ευχαριστώ».