Λαμία: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από σύγχρονη σκλάβα του σεξ | rape

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η κατάθεση μιας 25χρονης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λαμίας, όπου κλήθηκε να καταθέσει εναντίον του 34χρονου βασανιστή της, που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2018 επειδή κρατούσε όμηρο μια Γαλλίδα στο σπίτι του.

Η υπόθεση έφτασε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας στη Λαμία μετά από σήμα της Interpol, ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας απίστευτης υπόθεσης.

Δύο ακόμη κοπέλες από την πόλη, παρουσιάστηκαν στην αστυνομία και δήλωσαν πως είχαν πέσει θύμα του συγκεκριμένου άνδρα.

Τις χτυπούσε, τις βίαζε τις έδενε χειροπόδαρα, και τις φίμωνε με μαντήλια και μονωτικές ταινίες. Την μια μάλιστα την απείλησε με όπλο.

Ακολουθεί η ανατριχιαστική κατάθεση του ενός θύματος, που όταν άρχισε να έχει σχέσεις με τον κατηγορούμενο ήταν ανήλικο:

«Γνωριστήκαμε το 2011, στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου. Την πρώτη φορά που είχαμε σεξουαλική επαφή μου έδεσε τα χέρια χωρίς τη θέληση μου. εν είχαμε ποτέ φυσιολογική ερωτική επαφή. Ήμουν δεμένη σε χέρια και πόδια, φιμωμένη με μαντήλια και ταινίες. Σκέφτηκε ακόμη και να μου ράψει τα χείλια ή να βάλει περισσότερη κόλα στην ταινία που είχε βάλει στο πρόσωπο μου γιατί ξεκολλούσε».

Μια φορά που την είχε δέσει χειροπόδαρα, της έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και την απείλησε λέγοντάς της: «Πως αισθάνεσαι που θα πεθάνεις; Και στη συνέχεια την βίασε».

Του είχε ζητήσει πολλές φορές να χωρίσουν. Εκείνος την απειλούσε πως θα τα έλεγε όλα στους δικούς τους και σε όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος την ρώτησε: «Όταν ήσασταν δεμένη, εκείνος το απολάμβανε;».

Η απάντηση της κοπέλας ήταν: «Φυσικά το απολάμβανε».

Η πρόεδρος συνέχισε: «Ήθελε την γυναίκα σκλάβα;» και η κοπέλα απάντησε ναι!

Κλαίγοντας, η κοπέλα κατέθεσε πως έχει φτάσει στο σημείο να παίρνει ψυχοφάρμακα και να την παρακολουθεί ψυχίατρος.

Βλέποντας την σε αυτή την κατάσταση η κυρία πρόεδρος της είπε: «Έχετε κοιτάξει τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Είστε μια κούκλα. Να πάρετε ένα σφουγγάρι και να τα σβήσετε όλα. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Θα μπορούσατε να γλιτώσετε πολλά από αυτά αν είχατε μιλήσει πρώτα στους γονείς σας και μετά στην αστυνομία και την εισαγγελία».

«Φοβόμουν πως ο πατέρας μου θα τον σκοτώσει και θα κατέστρεφα την οικογένεια μου», απάντησε η 25χρονη σήμερα κοπέλα.

«Ήθελε από εμένα να γίνω η δούλα του», είπε στο δικαστήριο η δεύτερη κοπέλα.

«Θα αποδεσμευόμουν μόνο όταν το αποφάσιζε ο αφέντης. Έζησα την βιαιότητα μαζί του», συνέχισε. «Η σεξουαλική πράξη γινόταν πάντα με δεμένα χέρια και πόδια, με το στόμα φιμωμένο με μαντήλια και μονωτικές ταινίες».

Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν έφευγε απάντησε: «Απειλούσε πως θα με πετάξει σε χαντάκι πως θα κάνει μπουρλότο το σπίτι μου. Ανακουφίστηκα όταν τον έπιασαν».

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται. Η Γαλλίδα, πάντως, δεν έχει εμφανιστεί στο δικαστήριο.