Μια 22χρονη με ελαφρά νοητική στέρηση, κατήγγειλε στις Αρχές πως βιάστηκε από τον 40χρονο φίλο του πατέρα της, ο οποίος εμφανιζόταν ως «οραματιστής, πνευματιστής» και είχε κληθεί από τον πατέρα για να βοηθήσει την νεαρή. 

Ο φερόμενος ως δράστης πλησίασε τη νεαρή καθώς ισχυρίστηκε πως μπορεί να τη βοηθήσει με τις «υπερφυσικές ιδιότητές» του.

Ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε δύο φορές να βιάσει τη νεαρή, όμως εκείνη αντιστάθηκε. Την τρίτη φορά, όμως, κατάφερε τον σκοπό του, όπως αναφέρει το eleftheria.gr.

Όπως, ανατριχιαστικά, περιγράφει η νεαρή στην κατάθεσή της στις Αρχές «όταν ολοκλήρωσε την πράξη, μου τόνισε με τρόπο επιτακτικό ότι δεν έπρεπε να μιλήσω σε κανέναν, πόσο μάλλον στον πατέρα μου διότι θα χαλούσα τη φιλία τους, αν όμως μιλούσα, μου δήλωσε ότι θα με έβγαζε τρελή».

«Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω»

«Δεν είχα τη δύναμη να αντιδράσω. Ήμουν μουδιασμένη, ένιωθα περίεργα και αμήχανα, ήμουν σαστισμένη, φοβισμένη και απορημένη. […] Μου συνέστησε να φτιάξω λίγο τη διάθεσή μου, να πάω να πλυθώ και να βγω από το σπίτι, ώστε να μην αναρωτιούνται πού είμαι για να μην εμφανιστεί από πουθενά ο πατέρας και με βρει εκεί πάνω μόνη μου μαζί του, γιατί, όπως είπε, ”δεν κάνει να με βρει εδώ μαζί του».

Φοβούμενη η νεαρή δεν μίλησε σε κανέναν και προσπάθησε να τον αποφύγει με κάθε τρόπο, αλλά συγγενικό της πρόσωπο αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε.

Κράτησε τη σιωπή της, μέχρι που τελικώς μίλησε για τις τραγικές στιγμές που είχε ζήσει στα χέρια του άνδρα.