Μία γυναίκα που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό σε γάμο είναι το πρώτο κρούσμα που μπαίνει στην εντατική στη Λάρισα, αφού η υγεία της παρουσιάζει επιδείνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται μία 63χρονη γυναίκα από τον Αμπελώνα μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα που εισέρχεται σε ΜΕΘ, μετά τη συρροή κρουσμάτων στη Λάρισα.

Να σημειωθεί πως η γυναίκα έχει υποκείμενο νόσημα, ενώ μέχρι πρότινος νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Με τη διασωλήνωση της 63χρονης οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης ανέρχονται πλέον σε 16.

Αρνητικά και τα 65 δείγματα τεστ των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετικά είναι τα νέα που προέρχονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε 65 δείγματα που πάρθηκαν και εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα θετικό. Να σημειωθεί, πως αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.