Λευτέρης Λαζάρου: Μετά τα γεγονότα του Γρηγορόπουλου, το «Βαρούλκο» επέστρεψε στο Πειραιά

«Μετά τα γεγονότα του Γρηγορόπουλου και του Κούνεβα, σαν σήμερα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση να φύγει το Βαρούλκο από την Αθήνα και να γυρίσει στον Πειραιά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Λαζάρου.

Ο γνωστός σεφ ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σημερινή ημέρα που αποτελεί επέτειο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Βαρούλκο βρισκόταν πάντα στον Πειραιά και το πρώτο φτιάχτηκε με δανεικά χρήματα. Στην Αθήνα πήγε μόνο το 2004 και έμεινε μέχρι το 2014. Μετά τα γεγονότα του Γρηγορόπουλου και του Κούνεβα, σαν σήμερα, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση να φύγει το Βαρούλκο από την Αθήνα και να γυρίσει στον Πειραιά».

«Στα 16 μου έφυγα για την Ιταλία όπου και υπήρχαν κάποιοι γνωστοί και είχα βοήθεια γιατί δεν είναι εύκολο. Πήγα στη Νάπολι, ούτε στη Ρώμη ούτε στη Τζένοβα» συμπλήρωσε ο γνωστός σεφ στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Εκεί δηλαδή που είναι λίγο πιο σκληρά τα πράγματα».